سنسور دوربین مدار بسته - دوربین مدار بسته
![سنسور_دوربین_مدار_بسته سنسور دوربین مدار بسته](http://negaco.com/wp-content/uploads/2016/08/%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%D9%8A%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-372x250.png)
سنسور دوربین مدار بسته
در دوربین های دیجیتالی طریقه ی عملکرد سنسور دوربین مدار بسته بدین شکل می باشد که سنسور حساس به نور با دریافت نور آن را به جریان الکتریکی تبدیل می کند. برای دریافت کیفیت بیشتر هم هرچه چیپ داخلی دوربین مدار بسته محتوای بیشتری داشته باشد نور بیشتری هم دریافت می شود دراین صورت کیفیت تصویر هم افزایش می یابد. اما یک مشکلی که هست این است که چیپ ها قادر به تشخیص رنگ نیستند و نیاز به یکسری فیلتر های تشخیص رنگ وجود دارد و بایستی این فیلتر ها در جلوی سنسور دوربین مدار بسته قرار گیرند. نام این فیلتر ccd می باشد و خروجی فیلتر در ابتدا به صورت آنالوگ دریافت می شود که با گذر از مبدل به دیجیتال تبدیل می شود. باز تابش نور خروجی به صورت پیکسل خواهد بود و در نهایت مجموع این پیکسل تصویر کلی را به شما نمایش می دهد .اما هزینه ی این چیپ های داخلی بسیار بالاست بعضی از سنسوردوربین مدار بسته جایگزین این سیستم های cmos است.این تکنولوژی در ارتباط با مدارات منطقی است که پیش تر راجع به این موضوع صحبت شد ارزانتر هستند و قابلیت ساخت انها نیزبه آسانی است . و به صورت بسیار بهینه در مصرف انرژی صرفه جویی می شود و به علت حساسیت بسیار کم این سیستم ها افزایش کیفیت را خواهیم داشت.
تفاوت ساختار سنسور دوربین مدار بسته در مدل های CMOS و CCD :
هر ۲ سنسور به صورت نیمه هادی هستند و این قابلیت را دارند که نور را در واحد پیکسل ذخیره نمایند .در سنسور ccd عملیات نورگیری کمی متفاوت است با نورگیری در cmos طوریکه درسنسور ccd بعد نورگیری پک های بار به صورت متفاوت به سمت خروجی هدایت می شوند و در آنجا به صورت حجمی تبدیل به یک ولتاژ می شوند و با گذر از بافر به سمت خارج هدایت می شود.
تفاوت در این بخش است که در سنسور دوربین مدار بسته cmos بخش خروجی که به صورت کلی می باشد برای هر پیکسل این کار به صورت جداگانه انجام می شود . این ساختار متفاوت هم یکسری تونایی ایجاد می کند و هم یکسری محدودیت را می تواند ایجاد کند.
- ۹۵/۰۵/۱۱
- ۴۴۰ نمایش