دوربین مدار بسته معابر
دوربین مدار بسته معابر
تدابیر امنیتی همیشه ودر همه جا ضامن وجود بستری امن برای محیط های کار و زندگی بوده است. پیشرفت های اخیر در شاخه نظارت تصویری و سیستم های امنیتی و حفاظتی همه روزه امکانات بیشتری به این سیستم ها اضافه کرده است. دوربین مدار بسته به کلیه دوربین هایی اطلاق می شود که در محل خودثابت بوده و تصاویر را به یک یا چند محل ارسال می کنند. از آنجا که اغلب این دوربین ها در حفاظت, نظارت و سیستم های مانیتورینگ امنیت به کار می روند این واژه بیشتر به همین حیطه بر می گردد اما معنی فنی آن حتی دوربین های ویدئو تلفن و کنفرانس را نیز در بر می گیرد.
از دوربین های مدار بسته ای که در معابر مختلف برای اهداف کنترل کننده کاربرد دارند می توان به دوربین مدار بسته محدوده کنترل ترافیک, دوربین مدار بسته نظارت بر تقاطع خطوط راه آهن, دوربین مدار بسته محل اخذ عوارضی, دوربین مدار بسته کنترل وسایل نقلیه دارای آلودگی صوتی, دوربین مدار بسته تشخیص و ثبت پلاک وسایل نقلیه و دوربین مداربسته کنترل محل های گردش ممنوع اشاره کرد.
کنترل محدوده طرح ترافیک یکی از مهم ترین کاربردهای دوربین مدار بسته می باشد. به علت گستردگی این معابر, امکان پوشش و کنترل تمامی معابر امکان پذیر نبوده و یا نیازمند نیروی اضافی بسیار زیادی خواهد بودلذا با نصب دوربین مدار بسته در مبادی ورودی و خروجی این گونه معابر به راحتی می توان به ثبت تخلف رانندگانی که به صورت غیر مجاز به تردد در اینگونه اماکن مبادرت می ورزند پرداخت. استفاده از این گونه تجهیزات از جملهدوربین مدار بسته کمک شایانی به کنترل ترافیک در شهرهای بزرگ نموده است که باعث کاهش ترافیک و آلودگی هوا در این کلان شهر ها گردیده است.
نصب دوربین مدار بسته کنترل ترافیک در کاهش حوادث رانندگی در نقاط پر تردد و مدیریت ترافیک درون شهری نیز تاثیر بسزایی دارد.
- ۹۶/۰۳/۱۷
- ۲۳۳ نمایش